Go Klub Pardubice

Klub, kde je možné si zahrát Go. Pravidelná setkání - každé úterý od 17,30 hodin v Dobré čajovně :)

Středa, červen 18, 2008

květen a dál

I v květnu a první polovině června jsme se scházeli, ale jsem nějak hodně pracovně vytížený a k psaní webu se nedostávám. Podrobnosti jsme už zapomněl, ale něco si ještě pamatuju.
Začátkem května tu byl ještě Aleš, tak jsme se scházeli docela často a Aleš mě několikrát proškolil při handicapech. V den, kdy naši hokejisti hráli čtvrtfinále na mistrovství světa, jsme se sešli v Tenisu, Aleš dřív a já později, po hokeji nebylo moc co slavit, ale zahráli jsme 3 hodně bojovné handicapy H5, H4 a H3. Z toho se dá usuzovat, že se mi nějak vedlo, ale on měl Aleš náskok asi tak 5 nebo 6 piv a já míval při prudkých bojích o svobodu více. Tak takovou událost si pamatuju.
Pak také jednou přijel zase pan Jecha a svedl boje s naší rodinou. Já jsem obstál, ale moje paní prohrála. Ten večer si taky pamatuju, protože mě Peta Loski třikrát porazil, sice to první bylo trochu diskutabilní, ale ten večer jsem se nechal stříhat a zabíjet až hrůza. Další týden jsem mu to ale oplatil.
Jinak jsme se scházeli s Milanem Pivickem a Honzou Krakenem. A musím přiznat, že se mi moc líbí, když spolu kluci hrají a já to pouze komentuju. S Leničkou minulý čtvrtek nikdo nechtěl hrát, až nakonec se uvolil čajovník Karel, kterého zatím Pivicko naučil základy hry, a sehrál s Leničkou rovnou partii, což neměl dělat, protože z jeho prohrané pozice ho už nedokázaly vytáhnout ani naše (moje + Petovy) exkluzivní rady.
Tento týden si pamatuju podrobněji. V úterý jsme nejdřív byli v čajovně s Milanem Pivickem, snažil jsem se zabíjet jeho skupiny, někdy to vyšlo a někdy ne, no nakonec mi to stačilo na výhru asi +35. Pak přišel Peta Loski a taky porazil Milana Pivicka asi o 40. Pak mu bylo líto Leničky, že s ní opět nikdo nechce hrát, tak si s ní dal H5, a Lenička hrála ze začátku dost odvážně, pak mu trochu dovolila vlézt, kam neměl a prohrála o 2,5.
Zítra jedeme do cizích krajin, tak asi nic nebude. Ale příští týden se do toho zase pustíme. A nám doma už opět funguje net, tak si můžeme zahrát i přes KGS.

Komentáře: 0

Přidat komentář

<< Home