Go Klub Pardubice

Klub, kde je možné si zahrát Go. Pravidelná setkání - každé úterý od 17,30 hodin v Dobré čajovně :)

Pondělí, březen 31, 2008

Okolo Velikonoc

Tak nakonec jsme v té čajovně zase tak moc nebyli. Před Velikonocemi jsme přišli jenom my dva (Lenička a Luboš) a i když spolu moc nehrajeme, tak tentokrát jsme si zahráli, a to dokonce rovnou. Na začátku jsem sice málem přišla o skupinku, ale Luboš byl hodný a poradil mi pár tahů. No a potom už jsem ho porazila. Potom přišel Peta, a dal mi H5, ale tentokrát jsem prohrála, a to o hodně. A pak hráli už jenom Luboš s Petou, ale už víme jenom, že Luboš vyhrál. Takže jsme byli všichni spokojení, a šli jsme domů.

O Velikonocích jsme my dva byli na výletě v jedné zapadlé vesničce za Libercem. Vzali jsme si s sebou goban, a udělali jsme dobře, protože jsme tam narazili na dva hry-chtivé kluky. Naučili jsme je to, a pak jsem s nima musela několikrát hrát. Oba byli šikovní, a s H9 byli docela schopní proti mně hrát (vyhrávala jsem vždycky asi o 70). I pro mě to byly cenné zkušenosti.

V úterý ani ve čtvrtek se nic nekonalo. Až v neděli zavolal Aleš, což bylo docela překvapení. Vzájemně jsme se obvolali a večer jsme se sešli v hojném počtu v Evropě. Nejdřív hrál Aleš s Honzou s H9, pak já taky s H9. Já jsem vyhrála o 10, a Honza myslím prohrál o 5. Luboš hrál mezitím s Honzou s H6, a vyhrál o 6. Pak jsme se vyměnili, a taky přišel Milan. Hned začal hrát s Alešem s H8, a Aleš po čase vzdal. Pak si dali ještě rychlovku, ani nevím, jestli ji dohráli, protože už zavírali. Já jsem hrála s Honzou rovnou, a i když jsem měla pocit, že vítezím, prohrála jsem (o 15?).

Z Evropy nás sice vyhodili, ale nám se ještě chtělo pokračovat. Zašli jsme vedle k Bílému koníčkovi. Luboš hrál s Alešem dvě rychlé hry s H5, tu prohrál, a s H6, tu by vyhrál, kdyby nás opět nevyhodili, protože už zase zavírali. Honza hrál s Milanem, ale prý mu (Honzovi) to nevyšlo, přesto byl ze hry nadšený. Vlastně byli nadšení všichni a Aleš se chtěl sejít hned další den, ale Luboš je realista, a tak jsme se domluvili opět na úterý.

napsala Lenicka

Komentáře: 0

Přidat komentář

<< Home