Go Klub Pardubice

Klub, kde je možné si zahrát Go. Pravidelná setkání - každé úterý od 17,30 hodin v Dobré čajovně :)

Úterý, duben 08, 2008

Týden plný her

Už minule jsme psali, že se objevil Aleš a zůstal celý týden. V úterý přišli i všichni ostatní a to způsobilo, že jsme zaplnili přední místnost v čajovně a hráli na 3 gobanech. Sehráli jsme toho tolik, že si to ani nemůžu pamatovat. Nakonec se jim ještě nechtělo jít spát a tak jsme ještě zašli do Tenisu, kde Peta hrál s Milanem hodně bojovnou partii (několikrát se průběžné vedení na gobanu dramaticky naprosto otočilo) a my ostaní hráli rengo Aleš+Lenička vs. Luboš+Honza.
Ve čtvrtek jsme se sešli opět, tentokrát v Evropě, Lenička porazila Honzu, napodruhé jí to ovšem oplatil; a mě Aleš několikrát vyškolil ať již s H5 nebo s komi -50, doufám, že je to tím, že on se zlepšil a ne naopak.
Pak jsme ještě zašli v pátek do D29, kde mě zase Aleš rozdrtil s H5, pak v rovném polorengu Aleš+Lenička vs. Luboš, pak mi dali H2, ale začátek jsem tak po... (ehm, byl jsem ze svého zahájení velmi roztrpčen),že jsem vzdal a až napodruhé zase s H2 jsme hráli jakž takž vyrovnaně a pak přehlédli po vyplnění neutrálů moji možnost útoku a nepobránili, tak jsem konečně taky ten den něco vyhrál.
Tím se ovšem Alešova návštěva uzavírá a příště až se vrátí ze zahraničních studií definitivně, takže jsem zvědav, jak hojná bude účast v následujících týdnech.
Luboš

Komentáře: 0

Přidat komentář

<< Home