Go Klub Pardubice

Klub, kde je možné si zahrát Go. Pravidelná setkání - každé úterý od 17,30 hodin v Dobré čajovně :)

Středa, červenec 15, 2009

už jsme se zase rozehráli...

Zdravím všechny po delší době. Docela často se teď scházíme a hrajeme, akorát nám nějak nezbývá čas na zapisování na web. Po příjezdu Aleše z Islandu jsme se setkali nejdřív v úterý 16. června. Přišel dokonce i Milan a Honza, který ten den slavil úspěšnou zkoušku. Z čajovny jsme se přesunuli do Evropy, kde jsme sehráli spoustu zajímavých partií. Já jsem hrála s Alešem s 9H a prohrála jsem, pak jsem hrála s Honzou s 2H a taky jsem prohrála, i když ne o moc, Luboš porazil Honzu, který byl už v té době asi trochu opilý a zbytek už si nepamatujeme.
V hojném počtu jsme se sešli také v pátek 19. června. Přijela i Anička z Hradce a přišel i Milan. Z čajovny jsme přešli do kavárny Evropa, kde ale zrovna v nekuřácké části probíhala nějaká oslava, takže tam byl hluk a kouř a nevěnovala se nám obsluha. Přešli jsme do Tennisu a tam jsme zůstali až do půlnoci. Z her si pamatuju jenom to, že jsme porazila Milana (s 3H), a pak mě + Luboše rozdrtil Aleš + Anička v rengu. Protože jsme končili tak pozdě, poskytli jsme Anči přístřeší na noc, takže se do Hradce vracela až brzy ráno. Za pár dnů potom Aleš zase odjel.
Další týdny jsme se scházeli většinou v úterý v čajovně, někdy přišla Anča, někdy Milan, a později večer se objevoval loski se svou dřevěnou deskou. Já jsem s loskim hrála většinou s H3 a většinou jsem prohrávala. Milana jsem zase jednou porazila, tentokrát s H2.
Minulý týden jsme já ani Luboš nebyli v Pardubicích, takže nic nebylo. Až tento týden jsme se znovu sešli a tentokrát přišel i Sakeus, který už chodil dřív, ale pak přestal, tak jsme byli rádi. Zatím s náma prohrává, ale už je poznat, jak se každou hrou zlepšuje. Takže nejdřív jsme se Sakeusem hrála s H9 a pak rovnou a obě dopadly podobně, podařilo se mi zabít mu větší skupinu a vyhrála jsem. Pak přišel loski a Luboš a hráli spolu, první hru Luboš vedl, ale pak podcenil loskiho útok a musel vzdát. Prý kdyby nebyl greedy a pojistil si to, tak mohl v klidu vyhrát... Druhou hru už vyhrál, i když o pouhých 1,5 bodů. Pak jsme se vystřídali a já jsem zase hrála s loskim H3. Loski mi zajal skupinu, ale pak přehlídl, když jsem jeho zajímací skupině ubrala život, tím jsem ji zajala a osvobodila jsem se, a loski vzdal. Ve druhé hře jsem přes ko osvobodila podobně zajatou skupinu, pak loski osvobodil svou umrtvenou skupinu, ale nakonec jsem asi o 10 vyhrála. Jo, s loskim jsou to vždycky hodně napínavé a zábavné hry. Luboš mezitím trochu vyučil Sakeuse a pak už bylo 10 hodin a šli jsme domů.
Teď sbíráme síly na turnaj, který se koná tento víkend. Držte nám palce!
lenicka

Komentáře: 0

Přidat komentář

<< Home