Go Klub Pardubice

Klub, kde je možné si zahrát Go. Pravidelná setkání - každé úterý od 17,30 hodin v Dobré čajovně :)

Středa, září 19, 2007

deštivé úterý

Jak jsem avizoval, minulý týden jsme tu s Leničkou nebyli, takže nevím, co se dělo. Kluci říkali, že se sešli Milan, Honza a Peta a z výsledků si pamatuju jedině to, že Petu oba s handicapy porazili (Milan s H4 a Honza s H9).
Včera jsme se sešli až na 7 hodinu a protože jsme si zapomněli naši soupravu na moravě, tak jsme zase byli odkázání na tu jedinou čajovnickou, dokud nepřišel Peta se svojí.
Z výsledků:
Luboš (b) vs. Honza s H9 - b (nepamatuju se přesně, asi o 10);
Milan (b) vs. Lenička s H4 - č o 4,5;
Luboš (b) vs. Peta (č) - č o 0,5;
dvě hry Peta (b) vs. Milan s H4 - obě č (první vzdáním a druhou asi o 10);
dvě hry Lenička vs. Honza - obě Honza (první vzdáním a druhou o hodně moc).
Pár komentářů k hrám:
S Milanem už je to hodně těžké, nějak se nám chlapec hrozně zlepšil, jestli bude takto pokračovat dál, tak aby dával handicapy on nám (mě a s Petovi). Měl by zajet někam na turnaj, ať si taky uhraje nějaké body do ratingu. Je student, tak ho to nebude moc stát a naděje na ceny za výhry je určitě vysoká.
I s Honzou to není už na H9 moc hratelné, ze začátku jsem nevěděl, co dříve, hořelo mi to všude, ale pak se mi podařilo všechno oživit a pak i něco vzít, ale je to hodně těžké, už se taky zlepšil a nedělá základní chyby.
Jak hrála Lenička s Milanem jsem neviděl, ale tam teda musela dobře zabojovat, ale ve hrách s Honzou se vrátila ke své taktice "všechno nebo nic" - útočila bez ohledu na možné ztráty - a ono to včera dopadlo většinou na ty ztráty.
Dále jsme informovali ostatní o nabídce prezentace na výstavě "Naše dítě" a o tom, že schůzky by se opět přesunuly na čtvrtek, protože někteří budou dojíždět za studiem a v úterý tu nebudou.
Luboš

Komentáře: 0

Přidat komentář

<< Home